Szigetváriék egy nap alatt villantottak egy százast

Vágólapra másolva!
Szigetvári Viktor szerint nem igaz, hogy nincsen pénzük a kampányra, de vannak nehézségei az ellenzéki oldalnak, a rendelkezésre álló forrásokból tisztességesen költenek közösen. 
Vágólapra másolva!

Tagtoborzó kampányt indított az Együtt – a Korszakváltó Pártja; a három nappal ezelőtt indult kampányban már több mint százan csatlakoztak – ezt Szigetvári Viktor, a párt ügyvezető társelnöke jelentette be. Ismertetése szerint elsősorban a Facebook közösségi oldalon és az interneten toboroznak, de szórólapokon is kampányolnak az önkormányzati kampány részeként, továbbá az aláírásgyűjtések során is gyűjtenek párttagokat. Szigetvári úgy fogalmazott: nem gondolják, hogy tízezrével csatlakoznak majd a pártjukhoz, de az a céljuk, hogy jövő év végére a 2000-3000 főt is meghaladja a jelenleg mintegy 200-300 fős tagság

Sok baja van az ellenzéknek az óriásplakátokkal

A Magyar Nemzet csütörtökön arról számolt be, hogy nincs pénz Falus Ferenc főpolgármester-jelölt kampányára, Szigetvári ennek kapcsán azt mondta: megalapozatlanok a lap információi. Hozzátette: „az tény, és való, hogy annyi pénzünk nincsen, mint a Fidesznek a kampányra”, de hozzátette: Falus kampányát támogatják az őt támogató szervezetek, korábban az MSZP, a DK és az Együtt-PM írásbeli megállapodást kötött, hogy ezt azonos arányban finanszírozzák. Hozzátette: vannak pénzügyi nehézségei az ellenzéki oldalnak, de a rendelkezésre álló forrásokból tisztességesen költenek közösen.

Azt mondta: a szórólapokat, plakátokat gyártják, az óriásplakátokról azonban azt mondta: azokkal kapcsolatban sok nehézségük volt tavasszal és lesz az ősszel is. Hozzátette: az Együtt nem tudott óriásplakátot foglalni az önkormányzati kampányra, se vidéken, se Budapesten. Úgy fogalmazott: ebben pénzhiány is szerepet játszott, de a felületek elérhetőségével is problémájuk volt. Szigetvári Viktor az óriásplakátoknál fontosabbnak nevezte azoknak a fatábláknak a hiányát, amelyekre szabadon kihelyezhetők a plakátjaik.