Meggyilkoltak egy ismert siófoki vállalkozót

Vágólapra másolva!
Nagy erőkkel nyomoz a rendőrség egy ismert siófoki vállalkozó meggyilkolása ügyében. A környékbeliek szerint végigjárják a családi házakat, van-e valahol biztonsági kamera, és látszik-e valami a felvételeken, ami segítheti a nyomozást.
Vágólapra másolva!

Az áldozatot a Mogyoró utcában fojtották meg péntek éjszaka fél 11 tájékán, a holttestet pedig másnap reggel fél 7-kor fedezték fel. K. László Csabát, akinek két trafikja és egy kocsmája volt, a Vasárnapi Blikk információi szerint agyonverték. Gyilkosa nem ismert irgalmat: a férfi testét számtalan sérülés borította.

A Sonline tudósítója több siófoki vendéglátós vállalkozóval is beszélt, valamennyien meg voltak döbbenve. Egyikük elmondta, hogy a férfi a nyolcvanas években Komlóról került Siófokra, kürtőskaláccsal kezdte, aztán büfével folytatta.

Sok pénz lehetett nála

Az utóbbi időben már csak a Hernyó üzletházban volt büféje, de nyilván nem onnan, hanem a trafikjaiból származó bevételre fájhatott az elkövető foga – mondta egyikük. Késő este kilesték, a pénzre mentek, ez nyilvánvaló – vélekedett egy másik.

A férfi pénteken éjjel a bevételt gyűjtötte be. Feltehetően egy nagyobb összeg volt nála, amikor a támadás történt.

A rendőrség csak a gyilkosság tényét erősítette meg, az eset körülményeivel kapcsolatban semmit sem árultak el.