A. Áron tagadja, hogy ő lökte a villamos elé a nénit

Vágólapra másolva!
A rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki, és indítványozták előzetes letartóztatását.
Vágólapra másolva!

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrségen azt a férfit, aki a szemtanúk szerint a 4-6-os megállójában a Combinó elé lökött egy idős nőt - írja a Police.hu. A férfi nem ismerte el a bűncselekmény elkövetését.

Ahogy pénteken megírtuk, a Budapesti Rendőr-főkapitányságra auguszt 1-én 12 óra 48 perckor érkezett bejelentés, miszerint baleset történt a 4-6-os villamos Margit híd Budai hídfő megállójánál. A rendőrség adatai alapján a villamosmegállóban a 41 éves A. Áron Gergely megrúgott egy ott várakozó idős hölgyet, aki ennek következtében a járműszerelvény elé esett. Az idős asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az utasok a helyszínen visszatartották a férfit, akit a Készenléti Rendőrség kiérkező járőrei elfogtak.

A BRFK Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást A. Áron Gergely ellen. A férfi jelenleg őrizetben van, de a nyomozók előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.