Noszály Sándor már otthon van

Vágólapra másolva!
A sportolót ma hazaengedték, amint tud, utazik vissza Amerikába. A csütörtöki eseményekre már csak egy csúnya vérömleny emlékezteti. 
Vágólapra másolva!

Már egy órája otthonában pihen Noszály Sándor és csak egy csúnya vérömleny emlékezteti a csütörtökön történtekre. Arról nem tud, hogy a rendőrség a közeljövőben ki akarná hallgatni, az Origónak azt mondta, amint tud, utazik vissza Amerikába, de azelőtt lesz még egy CT viszgálata és ő maga sem merné megkockázatni a repülőutat.

Visszaidézve a csütörtök este történteket, továbbra is fenntartja azt, hogy nem történt verekedés, valaki hátulról meglökte, elesett, a fejsérülést úgy szerezte, Azt is mondta, hogy nagyon sokat, negyven percet vártak a mentőre, addig sok vért vesztett.

Nem történt bűncselekmény

A rendőrség az ügyben korábban életveszélyt okozó testi sértés miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Hétfőn délután azonban már arról tájékoztattak, hogy miután felkutatták és kihallgatták a tanúkat, beszerezték és végignézték a szórakozóhely biztonsági kamerájának felvételeit, megállapították, hogy Noszály Sándor sérelmére nem követtek el bűncselekményt, ezért az ügyben elrendelt nyomozást megszüntetik.