Az idén még nívósab lesz a B.my.Lake

Vágólapra másolva!
A tavalyinál is nagyobb durranás lesz az idén a Balatonvilágoson megrendezendő B.my.Lake.
Vágólapra másolva!

A 2013-ban debütált rendezvény Hollandiában máris elnyerte az év legjobb európai új fesztiválja díjat az European Festival Awards-on.

A techno, a tech house, a dnb, az electro, a minimal és az EDM szerelmesei ezúttal négy napon keresztül bulizhatnak augusztus 18. és 22. között a vadregényes Club Aliga területén. A helyszín a II. világháború után egy pártüdülővé alakult, és itt pihente ki fáradalmait szinte minden hétvégén pl. Kádár János (akinek villája a mai napig a területen van) és Rákosi Mátyás. Magyarországi útja során itt szállt meg többek között Hruscsov, Fidel Castro, Brezsnyev és Gagarin is, most pedig itt partizhatnak a fiatalok több mint 120 DJ zenéjére.


Az idén már lesz egy nulladik nap is, augusztus 18-én az eletronikus zene egyik legnagyobb alakja, a legendás Danny Tenaglia játszik all night long (egész éjszakás) szettet. Csak erre a napra is lehet jegyet venni 5990 forintért, a többi napra a napijegyek 12 990 forintba kerülnek, a bérletet pedig 27 990 forintért lehet megváltani. A belépőkről további információkat ide kattintva olvashat, a fellépők teljes listáját pedig itt találja. (Kakas Péter)