Vágólapra másolva!
Térképre tettük a múlt heti kampánygyűléseket. A Fidesz itt is legalább kétharmados többségben van, a Jobbik szinte egyáltalán nem foglalkozott a témával, a baloldali pártok versengése nagyjából kiegyenlített.
Vágólapra másolva!

A Jobbik nem erőltette meg magát különösebben az EP-fórumokkal, az LMP-nek Kelet-Magyarország volt a fontos a múlt héten, a Fidesz pedig letarolta az országot. Bajnai és Gyurcsány is aktívabb, mint az MSZP, Budapestet pedig csak a Fidesz és a DK próbálja aktívan megdolgozni. Egyebek mellett ez is kiolvasható abból a térképből, amelyet a múlt hétfő és péntek közötti kampányfórumok időpontjaiból és helyszíneiből állítottunk össze. Minden szín más pártot jelöl, jó böngészést!

(A térkép csak azokat az eseményeket tünteti fel, amelyeket az MTI eseményfelsorolása, az agenda.mti.hu tartalmazott. Ezenkívül a pártok helyi szórólapokon, plakátokon is hirdethettek meg kisebb fórumokat, azok itt nem láthatók. Nem szerepelnek a térképen a sajtótájékoztatók, a pártirodában tartott tájékoztatók, kizárólag a kitelepülések, lakossági fórumok, kampánygyűlések, rendezvények.)