Horváth András elindul a választáson

Vágólapra másolva!
Az áfacsalási botrányt kirobbantó Horváth Papcsák Ferenccel küzd meg Zuglóban.
Vágólapra másolva!

Ángyán József volt fideszes képviselő mozgalmának, a Tisztesség és Emberség Szövetségének (TESZ) színeiben indul a parlamenti választásokon az 1000 milliárdos adócsalási botrányt kipattintó Horváth András, egykori NAV-munkatárs - írta a Hvg.hu.

A párt honlapjáról kiderült, hogy a mozgalom 31 választókerületben állít jelöltet, a hírt Ángyán József kedden reggel a Facebook-oldalán is közölte.

A jelöltek között Horváth András mellett találhatunk még ismerős neveket: például Léhmann György ügyvéd, aki a devizahitelesek ügyében nyilatkozott többször, illetve a mozgalom jelöltje lesz Ács Sándorné, a kishantosi ökológiai mintagazdaság vezetője is.

Horváth András, már a mozgalom zászlóbontásán és több TESZ-fórumon is részt vett, de sokáig kérdéses volt az indulása, mert nem lehetett tudni, hogy a szövetség képes lesz-e összeszedni az országos listához szükséges 27 jelöltet. Horváth végül is elindul a XIV. kerületben, ahol a fideszes Papcsák Ferenccel, illetve az MSZP-s Tóth Csabával kell versenyeznie a szavazatokért.