Mesterházy: Nem kötelet, börtönt

Vágólapra másolva!
A Facebookon reagált az MSZP-nagygyűlésen elhangzott bekiabálásra Mesterházy Attila, aki börtönt, nem pedig kötelet ígér az emberek pénzét ellopóknak.
Vágólapra másolva!

Mesterházy Attila szerint jobban tenné a jobboldali média, ha a hírekkel foglalkozna, nem pedig azzal, hogy ő mit hallott, és mit nem halott meg a szombati MSZP-nagygyűlés bekiabálásaiból. Mesterházy a Facebook-ján azt írta: „még mielőtt tovább terjedne ez a nyilvánvaló hülyeség: nem kötelet, hanem börtönt ígérek mindazoknak, akikről kiderül majd, hogy ellopták az emberek pénzét.”

Mesterházy Attila az MSZP szombati nagygyűlésén Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterről beszélt, aki szerinte olyan jól teljesített a cégeivel, hogy azt tanítani kéne, Mészáros pedig katedrát érdemelne a Közgázon. Ekkor hangzott el az ominózus bekiabálás, amivel később Mesterházy Attila egyetértett, és azt mondta, úgy érzi, nem katedrát fog kapni Mészáros, „hanem azt, amit az előbb bekiabáltak”.

Az m1 Híradója szerint a bekiabáló egyértelműen azt mondta, hogy kötelet, de Mesterházy Attila az ATV-nek azt mondta, hogy ő börtönt hallott. Szabó Tímea, aki a Párbeszéd Magyarországért társelnökeként az ötödik helyen van a baloldal közös listáján, szintén a Facebookon azt írta, hogy ő közel ült, és egyértelműen börtönt kiabáltak be. Az Origo helyszíni tudósítója hallotta a bekiabálást, de mivel az újságíróktól messze hangzott el, szerinte nem lehetett érteni.

Az m1 Híradójában többször is visszatekerik a bekiabálást, de a legtöbbször 1 percnél hallható.

Kövessen minket a Facebookon is!