Vágólapra másolva!
Seszták Miklós KDNP-s képviselő egy bekiabálásra válaszolva pénteken a Parlamentben arra utalt, hogy április 6-án lehetnek a jövő évi választások.
Vágólapra másolva!

A 2014-es költségvetés pénteki vitája során felszólaló KDNP-s Seszták Miklós kijelentette, hogy "Magyarország jobban teljesít". Majd a bekiabálásokra válaszolva az MTI szerint hozzátette: "van, akinek ez nem tetszik, de a tény, az tény, hogy ki hogy minősíti, azt természetesen, azt gondolom, 2014. április 6-án meglátjuk, hogy ki mit mondott, és ki mit gondol. És reméljük, hogy a választópolgárok is ezt megfelelő módon fogják tudni figyelembe venni és értékelni".

A jövő évi országgyűlési választás időpontját Áder János köztársasági elnök jelöli ki, ám ezidáig erre még nem került sor. Az Origo pénteken megkérdezte a Köztársasági Elnöki Hivatalt, hogy az államfő eldöntötte-e már a választások időpontját, illetve mire kell vélni Seszták erre vonatkozó megjegyzését. Amint válasz érkezik, cikkünket frissítjük.

A képviselő utóbb az MTI megkeresésére közölte, csupán vélelmezte, hogy április 6-án lesz a választás. Azt mondta nagy valószínűséggel ez az időpont lehet megfelelő, de hozzátette: a voksolás időpontját természetesen senki sem tudhatja.