Leugrott a trafikba, hogy kirabolja

Vágólapra másolva!
Kiraboltak egy dohányboltot Szolnokon, a közeli társasházban lakó tettest pár óra alatt elfogták.
Vágólapra másolva!

Kiraboltak egy dohányboltot kedd este Szolnokon, a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított 20 éves férfit négy órán belül elfogták a rendőrök - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Szolnokon, egy Széchenyi körúti dohányboltba bement egy arcmaszkot viselő férfi, és a kezében fegyverrel vagy annak utánzatával az alkalmazottól a bevételt követelte. Miután megszerezte a készpénzt, a rabló elhagyta a helyszínt. Senki sem sérült meg.

Az elsődlegesen beszerzett és a szemtanúk által elmondott információk alapján a rendőrök átvizsgáltak egy közeli társasházat, amelynek egyik lakásában a rablástól számított négy órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható L. Gábort. A szolnoki férfi otthonában a házkutatáskor megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított készpénzt, a bűncselekmény idején viselt ruházatot, és a fegyvert vagy annak utánzatát.

A 20 éves férfit előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették, és kezdeményezik az előzetes letartóztatását.