Vágólapra másolva!
Ismeretlen tettes ellen tett feljelentést a Fidesz Baján, az időközi helyi képviselőválasztás kampánya alatt történtek miatt. Az nem világos, konkrétan mi az, mi miatt a rendőrséghez fordult Zsigó Róbert helyi polgármester, aki aljas kampányeszközök bevetésével vádolja a baloldalt.
Vágólapra másolva!

Büntetőfeljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettes ellen a Fidesz a bajai választási kampányban történtek miatt. Ezt Zsigó Róbert helyi polgármester közölte szombaton. Zsigó aljas kampánytechnikák alkalmazásával vádolta a baloldalt, és azt, hogy a "rasszizmus, az erőszak és a hazugság" eszközeit használja, de hogy konkrétan mi miatt tettek feljelentést, az egyelőre nem világos.

A városban két hete tartottak időközi választást ez egyik önkormányzati képviselő hely betöltésére, de az utóbbi napokban hisztérikus kampány alakult ki, miután az egyik szavazókörben megsemmisítették az eredményt a szavazók szervezett utaztatása miatt.

A városban kampányol jelenleg Bajnai Gordon volt kormányfő, az Együtt-PM Szövetség vezetője, és Mesterházy Attila MSZP-elnök is. Bajnai egy helyi sajtótájékoztatón a szavazók utaztatására utalva közölte: "Baja nem azzal vonul be a magyarországi demokratikus választások történetébe, hogy itt csalt először a Fidesz, hanem azzal, hogy itt kapott először papírt róla".