Megkéselte a fia iskolatársát

Vágólapra másolva!
Őrizetbe vette a rendőrség azt a 40 éves férfit, aki megkéselte a fia iskolatársát a Komárom-Esztergom megyei Naszályon. Akkor támadta meg, amikor a fiatal az iskolába menet a buszmegállóban állt. Azért szúrta meg, mert bántotta a gyerekét. 
Vágólapra másolva!

Csütörtökön reggel egy buszmegállóban megkéseltek egy iskolába tartó fiatalt Naszályon. A 40 éves F. Ferenc csak a sértett nevét kérdezte, majd szúrt, írja a Police.hu. A fiatal férfinak sikerült elfutnia, és támadója is megelégedett ennyivel. A bántalmazott a sérülései miatt kórházba került, támadóját pedig az otthonában elfogták a tatai rendőrök.

Mint kiderült, a megszúrt fiatal az iskolában több alkalommal is bántalmazta a késelő férfi fiát, és az őt ért sérelmeket kívánta megtorolni F. Ferenc, aki ellen életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya. A 40 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Az egyenruhások a nadrágja zsebében megtalálták azt a kihajtható pengéjű bicskát, amellyel megszúrta áldozatát. F. Ferenc nem tagadta a bűncselekmény elkövetését, már az elfogásakor elismerte, hogy ő szúrta meg két alkalommal a sértettet.