Egymillióra emelték a nyomravezetői díjat

Vágólapra másolva!
A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője egymillió forintos díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek a balassagyarmati csecsemőgyilkosság ügyében - közölte a megyei rendőr-főkapitányság pénteken az MTI-vel.
Vágólapra másolva!

Balassagyarmaton április 22-én találták meg egy újszülött kisfiú holttestét, műanyag szatyorba és ruhaneműbe csomagolva a Patvarci út és a Veres Pálné út melletti erdős területen, az úgynevezett Springa-dombon. A rendőrség négy nappal később 300 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel, ezt az összeget emelték most meg.

A főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen, a feltételezett elkövetőről grafika készült. A főkapitányság közölte: a pénz annak fizethető ki, aki olyan adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövetők azonosíthatók, ellenük a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során közli.

A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli, szükség esetén megteszik a szükséges intézkedéseket a tanú védelmére - tették hozzá.