Újra három sáv van az Árpád hídon

Vágólapra másolva!
Tarlós István utasítására hétfő hajnaltól a reggeli csúcsidőben újra három sávon lehet közlekedni az Árpád hídon Pest felé.
Vágólapra másolva!

A Tarlós István főpolgármester által pénteken bejelentett intézkedési terv keretében hétfőtől a Budapesti Közlekedési Központ számos ponton módosít a forgalmi renden. A reggeli csúcsidőben, hattól fél tízig, ismét három sávot használhatnak az autósok az Árpád hídon Pest irányába.

A hídon a buszok (26, 34,106-os) Margitsziget megállója ideiglenesen megszűnt. A Lehel utcában a Róbert Károly körúti kereszteződésben két sáv járható, de a befelé vezető oldalon a belső sáv forgalmát a villamospályára terelik egy szakaszon a Róbert Károly körúti villamosmegálló után.
A Flórián téren a Vörösvári útról nem lehet balra, a Szentendrei útra kanyarodni. Rendőrök segítik a forgalmat. A Szentendrei útra a Vörösvári út – Serfőző utca – Szentlélek tér – Tavasz utca útvonalon lehet eljutni.

A BKK közleménye szerint az intézkedésekkel 50 százalékkal nő a közúti kapacitás az érintett útszakaszon, csökkennek a dugók a Szentendrei, a Vörösvári és a Bécsi úton.