Rejtély, miért lettek 53-an rosszul a gyorsétteremben

Vágólapra másolva!
53-an lettek rosszul egy székesfehérvári gyorsétteremben péntek este. A panaszok a friss levegőn elmúltak, így senki nem került kórházba, de nem derült ki, mi okozta a rosszullétet.
Vágólapra másolva!

Többen fojtogató, furcsa szagot éreztek és rosszullétre panaszkodtak péntek este egy székesfehérvári gyorsétteremben - közölte a Tűzoltóság.info. A vendégek könnyeztek és köhögtek, de nem derült ki, mitől.

A székesfehérvári tűzoltókon kívül a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat és a mobil labor is a helyszínre vonult, illetve több mentőautó is a helyszínre érkezett, de nem derült ki, mi okozta a rosszullétet.

Az éttermet kiürítették, 30 vendéget és 23 dolgozót kísértek ki a levegőre. A mentők mindenkit megvizsgáltak, de a panaszok a friss levegőn elmúltak, így nem kellett kórházba szállítani senkit.

A szakemberek méréseket végeztek, de egészségre ártalmas anyag jelenlétét nem mutatták ki. A tűzoltók átvizsgálták és átszellőztették a helyiségeket, az étterem este 11 óra előtt újra kinyithatott. A tömeges rosszullét okára nem derült fény.