Még keresik a soroksári gyilkost

Vágólapra másolva!
A rendőrség a nyomozás érdekeire tekintettel nem ad felvilágosítást az ügyről, csak annyit árultak el, hogy még keresik a gyilkost.
Vágólapra másolva!

A soroksári gyilkosság felderítésére alakult nyomozócsoport ismeretlen tettest hajszol - áll a Budapesti Rendőr-főkapitányság legfrissebb közleményében. A rendőrség azt írja, hogy a múlt szerda este elkövetett gyilkosságot követő találgatásokban, azok megerősítésében vagy cáfolásában nem akar a média, a facebookozók és "a magukat reflektorfénybe helyezők, a jól értesültek" partnere lenni.

A rendőrség "az elkövető(k)" sikeres elfogása érdekében azokról az információkról, személyi és tárgyi bizonyítékokról, amelyekről a rendőrségen kívül csak az elkövető(k) tudhat(nak), a nyomozás jelenlegi szakaszában nem adnak tájékoztatást.

A rendőrség hivatalosan egyelőre csak annyit közölt, hogy egy 36 éves nő holttestét találták meg a múlt héten Budapesten a XXIII kerületi Szigetdűlő területén, a gyilkos elfogására 14 fős nyomozócsoport alakult. A Blikk - nem hivatalos, meg nem erősített - információi szerint a nőt hátulról kapták el és megfojtották. A lap kedden már arról is írt, hogy öt embert elfogtak a rendőrök az üggyel kapcsolatban, de arról nem volt információjuk, hogy mivel gyanúsítják őket.