14 rendőr keresi a soroksári gyilkost

Vágólapra másolva!
A rendőrség csak annyit mond az esetről, hogy mindent megtesznek, hogy megtalálják a gyilkost.
Vágólapra másolva!

Nyomozócsoport keresi a soroksári Szigetdűlőn szerda éjszaka megtalált 36 éves nő gyilkosát - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfő délután.

A tettes azonosítására, elfogására létrehozott, 14 rendőrből álló nyomozócsoport már "számos nyomozási cselekményt elvégzett". A széles körű adatgyűjtésben beszerzett információkat folyamatosan ellenőrzik és értékelik, csakúgy mint a XXIII. kerületi helyszínen rögzített nyomokat.
A BRFK munkatársai minden lehetséges és szükséges eszközt igénybe vesznek annak érdekében, hogy az emberölés elkövetőjét azonosítsák és elfogják.

Ahogy arról a múlt héten beszámoltunk, szerdán éjjel egy 36 éves nő holttestét találták meg Soroksáron. A rendőrség akkor csak annyit közölt, hogy gyilkosság miatt nyomoznak. A Blikk hétfőn azt írta, hogy a nőt kocogás közben kapták el hátulról, és megfojtották.

Az Origo hétfőn délelőtt megkereste a rendőrséget, hogy hivatalos információkat kapjunk a gyilkosság részleteiről, de az írásban feltett kérdéseinkre egyelőre nem érkezett semmilyen válasz.