Személyautó és kamion ütközött az M7-esen

Vágólapra másolva!
Egy magyar kamion és egy személyautó ütközött össza az M7-esen Siófoknál. Egy ember meghalt. A mentés idejére lezárták az autópályát Nagykanizsa irányába. 
Vágólapra másolva!

Személyautó és kamion ütközött az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán Siófok-Sóstónál vasárnap reggel, a balestben egy nő súlyosan megsérült - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Méhes Dóra tájékoztatása szerint a magyar rendszámú kamion és a személygépjármű eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze.

Az autóban négyen ültek. A vezető a saját lábán kiszállt a járműből, a mellette ülő nő beszorult a járműbe, a hátsó ülésen ketten ültek, egy felnőtt és egy kisgyermek. A vezető melletti utast - miután kiszabadították - súlyos sérülésekkel mentőhelikopterrel szállították a kaposvári kórházba. A hátsó ülésen utazó kisgyermeket a siófoki kórházba szállította a mentő.

A baleseti helyszínelés és műszaki mentés idejére fél nyolctól félpályás forgalomkorlátozás van érvényben, a forgalom a belső sávban haladhat.

A helyszínre érkező mentőhelikopter leszállásának biztosítása érdekében 8 órától mintegy 20 percre teljes szélességében lezárták az útszakaszt, a rendőrök a forgalmat Siófok-Sóstónál a 7-es számú főútra terelték, onnan Siófoknál lehetett visszatérni az autópályára.