Vágólapra másolva!
Körülbelül nyolc-nyolc millió forint lehet annak a két BMW-nek az ára, amely a Blikk szerint hamarosan Gáspár Győzőé lehet. Győzike a nagy adótartozók listáján régóta ott van.
Vágólapra másolva!

Gáspár Győző és felesége régóta rajta van a legnagyobb adótartozók listáján (az adóhatóság a 10 millió forint köztartozást felhalmozó magánszemélyek nevét teszi közzé negyedévente), a Blikk szerint azonban Győzike a napokban két BMW-t vesz.

A lap azt írja, hogy Győzike egyik marosvásárhelyi cimborája a Facebookon fotót tett közzé a hozzá megérkezett autókról. A fényképen egy 3-as szériából való ezüstszínű kabrió és egy hófehér 5-ös BMW látható. A Blikk szerint darabonként durván 8 millió forintba kerülnek az autók, és Belgiumból vitték Romániába azokat.

„Remélem, sok boldog pillanatot fog okozni nektek ez a két vas” – írta Győző ismerőse a Facebookon, mire szinte azonnal válaszolt a zenész: „Köszönöm szépen! Megyek érte!” – idézi a Blikk a levelezgetést. A lap szerint nem zárható ki azonban, hogy Győző csak bérbe szeretné venni a kocsikat, amikor Erdélyben jár. A lap megpróbálta megszólaltatni a zenészt, valóban megvette-e a kocsikat, de Győző nem kívánt megszólalni a témában.