Többen is megerőszakoltak egy részeg tinilányt

Vágólapra másolva!
Egy elfajult XVII. kerületi házibuliban ketten is megerőszakoltak egy részeg, magatehetetlen 15 éves lányt, két másik fiú pedig levideózta az egészet. Másnap a felvételt elküldték a lány ismerőseinek.
Vágólapra másolva!

Szexuális erőszak megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a BRFK Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztálya két fiú ellen - egyikük a 18 éves D. Dániel, másikuk egy F. M. monogramú olasz fiú. A két fiút a III. kerületben fogták el még július 22-én, de szabadlábon hagyták őket. A Police.hu-n közzétett közlemény szerint azzal gyanúsítják őket, hogy mindketten megerőszakoltak egy házibuliban egy 15 éves lányt.

A házibuli július 20-án este volt egy XVII. kerületi családi házban. A két erőszakoskodó a lány "ittas állapotából adódó védekezésre képtelen állapotát kihasználva" közösült a magatehetetlen 15 évessel. Egymás tevékenységéről tudtak - áll a közleményben.

Az egész jelenetet két másik fiú, akik a házibuliban vendégek voltak, felvette - a közlemény nem tér ki arra, hogy a telefonjukkal vagy más eszközzel, illetve, hogy videót vagy fotókat készítettek. A felvételt másnap elküldték az áldozat ismerőseinek e-mailben. Ők mindketten fiatalkorúak, gyermekpornográfia megalapozott gyanúja miatt indult ellenük eljárás, szabadlábon hagyták őket.

Az Origo az üggyel kapcsolatban megkereste a BRFK-t. Többek között arra voltunk kíváncsiak, hogy kik tettek feljelentést az ügyben, illetve, hogy jelenleg hogy van az áldozat. Amint válasz érkezik, cikkünket frissítjük.