Féltékenység állhat a londoni gyilkosság mögött

Vágólapra másolva!
Az utóbbi hónapokban megromlott a kapcsolata a barátjával, ezért is költözött egyedül új albérletbe az a magyar lány, akinek holttestét egy bőröndbe csomagolva találták meg Londonban. Egy magyar férfit gyanúsítanak a gyilkossággal.
Vágólapra másolva!

Féltékenységből ölhették meg a londoni magyar lányt - írja a csütörtöki Blikk. A rendőrök vasárnap találták meg Londonban egy bőröndben egy fiatal magyar nő holttestét. A feltételezett gyilkosa, a szintén magyar, 29 éves Gy. L. ellen szerdán vádat is emeltek.

Az áldozat holttestét az északnyugat-londoni Barnet kerület Mill Hill városrészében, egy sportpálya közelében, erdős területen találták meg. Az azonosítási folyamat lezárultával, szerdán este a Scotland Yard közölte, hogy az áldozat a 25 éves K. A., aki a városrészben élt. Az RTL Klub Híradójának értesülése szerint egy zalaegerszegi, évek óta külföldön dolgozó nőről van szó. A Bors úgy tudja, hogy a lány korábban pincérnőként dolgozott Magyarországon, majd Ausztriában konyhai kisegítőként foglalkoztatták, két éve pedig Londonban keresett munkát. Facebook-oldalán legutóbbi foglalkozásaként produkciós asszisztens szerepel.

A Blikk csütörtökön arról írt, hogy a fiatal magyar lány internetes közösségi oldalán nem titkolta, hogy kapcsolatban él, közvetlenül a halála előtt pedig arról írt, hogy lehet, hogy megtalálta az igazit. A Blikk úgy tudja, hogy a lány viszonya a barátjával az elmúlt hónapokban megromlott, ezért is költözött pár hete a gyakran féltékenykedő férfi nélkül új albérletbe. A lány lakótársainak az lett gyanús, hogy napokig egy idegen cipőt láttak a lány szobájának ajtaja előtt, a lányt viszont nem látták. Ezután értesítették a rendőrséget.

A Scotland Yard szerdán közölte azt is, hogy az áldozaton elvégzett, időközben lezárult halottkémi vizsgálat nem járt egyértelmű eredménnyel, további vizsgálatokra van szükség a halál pontos okának meghatározásához.