Vágólapra másolva!
A volt fideszes politikus nem érzi úgy, hogy a bántalmazási ügy ártott volna neki. A korábban súlyos sérülésekkel kezelt élettársával együtt jelent meg a fülöpházai falunapon.
Vágólapra másolva!

Minden a legnagyobb rendben – mondta a Blikknek az élettársa bántalmazásával gyanúsított Balogh József parlamenti képviselő és polgármester, aki Terikével együtt jelent meg a Bács-Kiskun megyei Fülöpháza falunapján. A lapnak ezt Terike is megerősítette.

A nő április végén fizikai erőszakról árulkodó, súlyos sérülésekkel kórházba került. A képviselő ezt azzal magyarázta, hogy Terike átesett a vak komondorukon, ám korábbi felesége arról beszélt, hogy őt rendszeresen verte a politikus. Baloghot az ügyészség meg is gyanúsította súlyos testi sértéssel, és e hónap elején kérte a parlamenttől mentelmi jogának felfüggesztését

Balogh József az ügy miatt kilépett a Fidesz-frakcióból. Az élettársával a politikus azóta kibékült, és az esküvőt tervezik.

A Blikk érdeklődésére azt mondta: a fele sem igaz annak, ami a sajtóban megjelent, és nem érzi, hogy ártott volna neki az ügy. „Az utca embere, akivel beszédbe elegyedek, nem is hiszi, amit írtak rólunk” – mondta a lapnak.

Az ügyről szóló cikkeinket itt olvashatja.