Hat évig éltek egy fedél alatt egy halottal

Vágólapra másolva!
A teljes családja - rokkantnyugdíjas édesapja, anyja és öccse - együtt élt egy hat éve elhunyt férfinak a holttestével. A testre szerdán bukkantak a rendőrök egy kazincbarcikai házkutatás során - írja a Borsod Online.
Vágólapra másolva!

Még a sokat próbált nyomozók is megdöbbentek, amikor egy házkutatás során rábukkantak egy régóta keresett férfi holttestére szerdán délelőtt Kazincbarcikán - számolt be a Borsod Online.

A mumifikálódott test a lap szerint temetetlenül, egy ágyon feküdt szülei családi házának egyik szobájában. A háziak gondoskodtak róla: "etették", fésülték, mosdatták - és mint munkatársuk a helyszínen megtudta - különböző kenőcsökkel ápolták.

A holttesttel a teljes családja - rokkantnyugdíjas édesapja, anyja és öccse - együtt élt.

Dr. Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az esetről a lapnak annyit mondott, hogy a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja a 38 éves helyi férfi halálának körülményeit. Az elhunytra egyébként egy eltűnés miatt folytatott eljárásban, a saját lakásában találtak rá július 15-én. Az ügyben idegenkezűségre, bűncselekményre utaló körülmény a szóvivő szerint nem merült fel.