Puchot és Kósát is belekeverte Őszöd állítólagos tanúja

Vágólapra másolva!
Folytatta az állítólagos őszödi kiszivárogatók leleplezését Szabó Bálint, aki továbbra is állítja, hogy tudja, hogyan került nyilvánosságra Gyurcsány Ferenc 2006-os beszéde. Szabó ezúttal azt állította, hogy a hangfelvétel Puch László megbízásából került ki, és miután a politikusok egymásnak adták tovább, végül Kósa Lajosnál kötött ki.
Vágólapra másolva!

Puch László korábbi MSZP-s pénztárnok megbízásából került ki az őszödi beszéd hangfelvétele az MSZP páncélszekrényéből - állítja Szabó Bálint, aki továbbra is azt állítja, tanúja volt a kiszivárogtatásnak. Szabó azt mondta, hogy hétről hétre hozza nyilvánosságra az őszödi beszéd kiszivárogtatásáért felelős hét ember, négy baloldali és három jobboldali politikus nevét.

Ezúttal az MSZP Jókai utcai székházánál folytatta a nevek ismertetését. Szabó Bálint szerint - mint azt korábban már mondta - Kiss Péter ötlete volt, hogy a hangfelvétel futára Eduardo Rózsa-Flores legyen, és Szili Katalin, illetve Szekeres Imre adta át neki a felvételt.

Rózsa-Flores ezután a fideszes Bíró Márknak adta oda, ő pedig Szabó szerint továbbadta Kósa Lajosnak, a Fidesz alelnökének. Szabó kijelentette, hogy ezek szerint Orbán Viktor 2006 nyarán már biztosan tudott a felvételről.

Szabó az MSZP-székház előtt arra kérte Mesterházyt, hogy hozza nyilvánosságra a bizonyítékokat, amelyek a birtokában vannak. Hozzátette, hogy ugyanezt kéri Pintér Sándortól és az Alkotmányvédelmi Hivataltól is.