Vágólapra másolva!
Reggel rosszul lett, és néhány perc alatt meghalt az a 32 éves férfi, aki nemrégiben vette át a Hajógyári-szigeten lévő szórakozóhelyek üzemeltetését. Az anyja és a nővére vinné tovább az bulihelyeket.
Vágólapra másolva!

Elhunyt Horváth Sándor Péter, aki nemrég vette át a Hajógyári-szigeten működő szórakozóhelyek üzemeltetését - írja a Bors Online. A lap szerint a fiatal, 32 éves férfi az édesanyja társaságában lett rosszul, de hiába indultak el a kórházba, már nem tudták megmenteni. A férfi hétfőn halt meg - írt az Origónak a család (cikkünkben korábban a Borsonline cikke után azt írtuk, hogy vasárnap reggel történt a tragédia.)

Nemrégiben, június elején írtunk arról, hogy új üzemeltetőjük van azoknak a Hajógyári-szigeten lévő szórakozóhelyeknek, amelyek éveken át Vizoviczki László érdekeltségébe tartoztak. Az elérhető adatokból kiderült, hogy a bulihelyeket üzemeltető cégek egytől egyig a Leitzo Hungary Kft. tulajdonában állnak. A Leitzo Hungary Kft. és azon keresztül a szórakozóhelyeket üzemeltető cégek tulajdonosa a cégnyilvántartás szerint Horváth Sándor Péter volt.

Az Origónak a budapesti éjszakai élet több szereplője is azt mondta, Horváth Sándor Péter korábban Vizoviczki Lászlónak dolgozott, és a hajógyári-szigeti szórakozóhelyek VIP-részlegéért volt felelős, de még Vizoviczki letartóztatása előtt otthagyta a Hajógyárit. Ezt követően saját éttermét irányította, külföldön vállalt munkát, valamint éveken keresztül irányította ingatlanfejlesztéssel és hasznosítással foglalkozó saját cégét - írta a cég az Origo megkeresésére.

"Vezetésével újjászülettek a Hajógyári-szigeti szórakozóhelyek, amelyek a tragikus haláleset ellenére sem zárnak be, a show megy tovább, az üzemeltetés a jövőben Horváth Sándor Péter nővére irányítása mellett folytatódik. Az elhunyt emlékét megőrizzük, akaratát végrehajtjuk, álmait megvalósítjuk!" - írta az Origo megkeresésére a Horváth család nevében a cégek sajtóosztálya.