Ketten meghaltak a karcagi balesetben

halálos közlekedési baleset, Tűzoltók dolgoznak egy összeroncsolódott, részben kiégett mikrobusz mellett a 4-es számú főút Kisújszállást elkerülő szakaszán, Karcag határában
Vágólapra másolva!
Ketten meghaltak, többen megsérültek a 4-es főút 154. kilométerénél Karcagnál történt balesetben - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Egy kisbusz belerohant az előtte lévő kamionba.
Vágólapra másolva!

Szabó Zita azt mondta, egy férfi és egy nő hunyt el a balesetben. Többen megsérültek, egy embert helikopter vitt kórházba Debrecenbe. Az MTI tudósítója a helyszínen azt látta, hogy egy német rendszámú kisbusz és egy kamion ütközött, a mikrobusz részben kiégett.

Tűzoltók dolgoznak a kiégett kisbusz mellett Karcag határában. Forrás: MTI/Bugány János



A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság honlapján az olvasható, hogy kilenc ember utazott a kisbuszban, amely belerohant a kamionba. A kisbusz utasai közül hárman beszorultak a roncsok közé, közülük két emberen már nem lehetett segíteni, a harmadik sérültért mentőhelikopter érkezett. További négy utast is elláttak a mentők, két ember a saját lábán szállt ki a járműből - írják a közleményben.

A katasztrófavédelem szerint a kamion pálinkát szállított, a jármű vezetője nem sérült meg, a rakomány sem folyt szét az úton.

A megyei rendőrség és a katasztrófavédelem korábban eltérően nyilatkozott a balesetről. A rendőrség azt közölte, hogy egy teherautó és egy kamion ütközött, míg a katasztrófavédelem szerint egy kisbusz és egy kamion érintett a balesetben.