A pszichiátriára várták a várpalotai lövöldözőt

Vágólapra másolva!
A vasárnap Várpalotán lövöldöző K. Imre pszichiátriára ment volna szerdán - írta a Nol.hu. Ehelyett két embert megölt, majd magával is végzett.
Vágólapra másolva!

Családja szerdára bejelentette pszichiátriai vizsgálatra K. Imrét, aki vasárnap reggel lelőtt két embert Várpalotán - írta a Nol.hu. A lap úgy tudja, a férfi elvileg kész lett volna alávetni magát a vizsgálatnak.

Erre nem kerülhet sor, mivel a vasárnapi lövöldözés után felakasztotta magát. A környéken lakók az Origónak úgy emlékeztek róla, hogy balhés ember volt, aki többeket megfenyegetett, és egy alkalommal a házától nem messze lévő nevelőotthonban lakó gyerekekkel is összeszólalkozott, de ő húzta a rövidebbet, a gyerekek megverték.

Az egyik áldozat volt felesége az Origónak azt mondta, a férfi beképzelte magának, hogy lopnak tőle. A rendőrség a gyilkosság indítékáról még nem közölt semmit, de az M1 híradójának az egyik szomszéd azt mondta, a favágás zaja bőszítette fel. Az áldozat volt felesége ingerültségében azt feltételezte, hogy a férfi kileste a szomszédokat, mikor támadhat rájuk.

A férfi ugyan nem volt egy vadásztársaság tagja sem, de engedéllyel tartott fegyvert, és a szomszédok úgy emlékeztek, rendszeresen vadászott. A nyugdíjas férfi korábban az inotai kohó dolgozója volt.