Hárman meghaltak egy zalai autóbalesetben

Vágólapra másolva!
Három ember meghalt szombat este a Zala megyei Bak és Söjtör közötti úton, amikor autójuk fának csapódott. Az MTI értesülései szerint az autó közel 190 kilométer/órás sebességgel haladt.
Vágólapra másolva!

Az első információk szerint a gépkocsi vezetője egyelőre tisztázatlan körülmények között letért az útról és egy fának csapódott. A baleset következtében a gépkocsi vezetője és két utasa a helyszínen életét vesztette.

Anti András, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetője a baleset helyszínén szombat éjszaka újságíróknak elmondta: Söjtör irányából Bak felé haladt a személyautó, amikor az útról letérve fának csapódott. A kocsit egy 40 éves nagykanizsai férfi vezette, egy másik férfi és egy nő ült még vele együtt a járműben - az ő személyazonosságukat egyelőre nem tudták megállapítani -, s az ütközés következtében mindhárman a helyszínen szörnyethaltak.

Kérdésre válaszolva hozzátette: a baleset tiszta látási- és útviszonyok között történt.

Az MTI más forrásból úgy értesült, a jármű a baleset pillanatában közel 190 kilométer kilométeres sebességgel, orral csapódott a fának. Innen a kocsi a hátsó felével egy nagyjából tíz méterrel távolabb álló másik fának zuhant neki, amire a felismerhetetlenségig összetörve csavarodott fel.

Helyszíni információk szerint a jármű vezetője mellett az élettársa ült, hátul pedig a nő öccse foglalt helyet. A helyszínelés idejére az utat mindkét irányban lezárták.