Az ÁNTSZ-be is beépült Vizoviczki bandája

Vágólapra másolva!
Már huszonhatra nőtt a gyanúsítottak száma a Vizoviczki-ügyben, miután két új ember is a nyomozók látókörébe került. Egyikük az ÁNTSZ-től adhatott információt, mikor jönnek ellenőrizni.
Vágólapra másolva!

Két új gyanúsítottal bővült a rendőrségi vesztegetési botrány terheltjeinek köre, egyikük a gyanú szerint tagja volt az éjszakai szórakozóhelyeiről elhíresült V. László vezette bűnszervezetnek - írta a Magyar Nemzet.

A lap írása szerint már huszonhat gyanúsítottja van a tavaly nyáron kirobbant rendőrségi vesztegetési botrány miatt folyamatban lévő nyomozásnak.

Az eljárást lefolytató Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) a Magyar Nemzetet arról tájékoztatta, hogy a nyomozóhatóság az elmúlt napokban további két személyt hallgatott ki gyanúsítottként.

A gyanú szerint egyikük az ÁNTSZ munkatársaként egy alkalommal értesíthette az ügy főszereplőjét, hogy az érdekeltségében álló vendéglátóhelyeken ellenőrzés várható.

A másik terheltet a főügyészség azzal gyanúsítja, hogy tagja volt a vállalkozó vezette bűnszervezetnek, közreműködött a bűncselekmények elkövetését segítő információk szállításában - írta a Magyar Nemzet.