Megalapozott a gyanú, hogy Balogh megverte az élettársát

Vágólapra másolva!
Megalapozottá vált a gyanú, hogy Balogh József országgyűlési képviselő bántalmazta az élettársát, ezért az ügyészség kéri a mentelmi jogának a felfüggesztését, közölte az ügyészség.
Vágólapra másolva!

Balogh József országgyűlési képviselő - a Központi Nyomozó Főügyészség előtt folyamatban lévő nyomozás adatai szerint - 2013. április 28-án a hajnali órákban fülöpházai lakóhelyén bántalmazta az élettársát - áll abban a közleményben, amelyet Fazekas Géza ügyészségi szóvivő küldött a sajtónak.

"A sértett a bántalmazás miatt súlyos sérüléseket szenvedett. A főügyészség által beszerzett bizonyítékok alapján a súlyos testi sértés bűntettének korábbi gyanúja megalapozottá vált.

Mindezek miatt dr. Polt Péter legfőbb ügyész az Országgyűlés elnökénél Balogh József országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére tett indítványt" - zárul a tájékoztató.

Balogh József fideszes képviselő élettársát orrtöréssel szállították kórházba, a politikus állítása szerint nem bántotta a nőt, azt mondja, egy lagzi után éjjel a komondoruk miatt sérült meg. A politikus az ügy miatt kilépett a Fidesz-frakcióból. A férfi volt felesége azt állítja, hogy őt évekig verte Balogh. Az élettársával a politikus azóta kibékült. Ide kattintva olvashatja az ügyről szóló cikkeinket.