Jól vannak a Kecskeméten megmérgezett gyerekek

Vágólapra másolva!
Egy kecskeméti belvárosi lakóházban egy felnőttet és négy gyermeket találtak vasárnap a rendőrök. Már az anya sincs életveszélyben.
Vágólapra másolva!

Jól van az a négy gyermek, akit mérgezés gyanújával szállítottak kórházba vasárnap Kecskeméten - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI érdeklődésére.

Árvai Edina főtörzsőrmester közölte: vasárnap a Kecskeméti Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen az Országos Mentőszolgálat diszpécserének bejelentése alapján.

Egy kecskeméti belvárosi lakóházban egy felnőttet és négy gyermeket láttak el a mentősök, az elsődleges adatok szerint mérgezés gyanújával. A sajtóreferens hozzátette, hogy a városi rendőrkapitányság az ügyben szakértők bevonásával folytat nyomozást. A rendőrség a nyomozás érdekeire hivatkozva több információt nem ad az eljárásról. Arra sem kapott választ az MTI, hogy mi van a kórházba szállított felnőttel, az édesanyával.

Szigeti Dóra, a kecskeméti kórház sajtóreferense az MTI-vel annyit közölt, hogy a család kérésére az édesanya és a négy gyermek állapotáról semmit sem mondhat.

Az MTI meg nem erősített információja szerint a kecskeméti kórházba szállított édesanyát vasárnap még őrizték a rendőrök, hétfőn azonban ezt megszüntették. Az anyát gyógyszermérgezés miatt az egyik osztályon ápolják, nincs életveszélyben. Az MTI szintén meg nem erősített információi szerint, ha az elrendelt nyomozás minősítése megváltozik - súlyos testi sértés helyett életveszélyt okozó testi sértés kísérletére -, akkor a megyei rendőr-főkapitányság veszi át a nyomozást.