Vágólapra másolva!
A tulajdoni lap másolata szerint nem lakott már 2006-ban abban a lakásban Eduardo Rózsa-Flores, ahol állítólag kihallgatták az őszödi beszéd kiszivárogtatóit. A beszélgetés állítólagos tanúja továbbra is kitart állítása mellett.
Vágólapra másolva!

Nyilvánosságra hozta Eduardo Rózsa-Flores egykori Eötvös utcai lakásának nem hiteles tulajdoni lapját a Barikád című hetilap internetes kiadása, az Alfahir.hu. A tulajdoni lap másolatából az derül ki, hogy Rózsa-Flores 2004-ben eladta az Eötvös utca lakást, pedig Szabó Bálint, a Demokratikus Koalíció munkatársa a Heti Válasznak azt állította: itt hallgatta ki 2006-ban azt beszélgetést, amelyből kiderült, hogy kik szivárogtatták ki Gyurcsány Ferenc balatonőszödi beszédét.

Az [origo] csütörtökön írta meg Rózsa-Flores egyik egykori barátja, egy Rózsa-Floressel készült interjúra és egy egykori szomszédra hivatkozva, hogy sántít Szabó Bálint néhány állítása.

Hiába bizonyítja tulajdoni lap, hogy Eduardo Rózsa-Flores már 2004-ben eladta Eötvös utcai lakását, Szabó Bálint az [origo]-nak azt mondta péntek reggel, hogy továbbra is mindent fenntart, amit a Heti Válasznak mondott. Azt mondta, Rózsa-Flores az eladás után is bejáratos volt a lakásba. Ennek alátámasztására egy "ír szálat" emlegetett, de nem konkretizálta, hogy ez pontosan mit jelent.

Szabó azt mondta, hogy nála nincs olyan bizonyíték, amely alátámasztaná az igazát, de "mások birtokában van általa tudott információ". A következő napokban, hetekben nyilvánosan megnevezi ezeket a személyeket, és felszólítja őket, hogy álljanak elő ezekkel a bizonyítékokkal.

----

Elindult Facebook-oldalunk, ahol friss híreket és a hírekből kimaradó érdekességeket olvashat. Kövessen minket!