Rosszul lett az út mellett, kirabolták

Kiraboltak egy férfit a 4-es számú út mellett, miután félreállt az autójával, mert rosszul érezte magát. A három elkövetőt elkapták.

Kiraboltak egy férfit a 4-es számú főút Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szakaszán. A rendőrség elfogta a bűncselekmény három gyanúsítottját - közölte a térségi főkapitányság sajtószóvivője pénteken.

A rendőrség tájékoztatása szerint a főút Nyíregyháza-Záhony közötti szakaszán, Székely külterületén, egy arra közlekedő komorói férfi kedden egészségügyi okokból állt meg gépkocsijával az útszélen, amikor hárman rátámadtak.

Az ismeretlenek pénzt követeltek tőle, átkutatták az autóját, amelyben néhány ezer forintot találtak, amit elvettek. Ezután kést fogtak rá, még több pénzt követeltek. Az egyik elkövető a zsebéből kiemelt egy nagyobb összeget, majd a támadók gépkocsijukkal elmenekültek a helyszínről.

A rendőrség a rablás bejelentése után azonnal megkezdte az ismeretlen elkövetők felkutatását és csütörtökön elfogták a gyanúsítottakat, egy 19 éves nyírbátori, valamint két ibrányi, 24 és 37 éves férfit. Mindhármukat őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásba helyezésüket.