Két trafikot nyert a válogatott vízilabdázó

Vágólapra másolva!
Kisteleki Dóra, a most Olaszországban légióskodó válogatott vízilabdázó két trafikot nyithat Óbudán. A Blikk szerint Kisteleki apja, Kisteleki István volt MLSZ-elnök a trafikpályázatokat lebonyolító Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt vezérigazgatójának, Gyulay Zsoltnak a barátja, de Kisteleki István szerint Gyulay nem is tudott a lánya pályázatáról.
Vágólapra másolva!

Óbudán két trafik koncessziós jogát nyerte el az olaszországi Rapallóban légióskodó válogatott vízilabdázó, Kisteleki Dóra - tudta meg a Blikk. A vízilabdázó édesapja, Kisteleki István volt MLSZ-elnök a lap szerint jó kapcsolatot ápol a trafikpályázatokat lebonyolító Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt vezérigazgatójával, Gyulay Zsolttal.

A Blikk emlékeztet arra, hogy amikor Gyulay felhagyott az élsporttal, Kisteleki István alkalmazta az Arena sportszergyártó cégnél. Gyulay az Arenát az Újpest FC klubigazgatói székéért hagyta ott, ahol szintén Kisteleki várta, mégpedig vezetőedzőként. Kisteleki MLSZ-elnöként is foglalkoztatta Gyulayt, aki az OLLÉ Sportrendszer Kht. ügyvezető igazgatójaként a szövetség sportpálya-építési programjáért felelt.

Kisteleki azt mondta a lapnak, hogy a lánya nem azért nyert, mert Gyulay a barátja. "Gyulay Zsolt nem tudott a szándékról, ezt az egészet Dóra tervelte ki, én is csak magát az egyébként rendkívül színvonalas pályamunkát láttam" - mondta Kisteleki István, aki szerint a lánya megérdemli a lehetőséget. Hozzátette, hogy a lánya úgy döntött, hogy lezárja az olaszországi légióséveket, és hazatér. "2016-ig még pólózni akar, de emellett másba is kezdene, ezért pályázott meg két trafikot" - mondta Kisteleki István.

A Blikk megkeresésére az üggyel kapcsolatban nem reagált sem Gyulay Zsolt, sem a Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt.