Szamarak téptek szét egy férfit Magyarszecsődön

Vágólapra másolva!
Két szamár végzett egy magyarszecsődi tanyán egy 65 éves férfival - írta a Bors. A lap szerint Muki és Szamóca nagy sebeket ejtett a férfi testén, és leharapta a férfi kezét. Valószínű, hogy a két állat a területét féltette, ezért támadhattak az arra motorozó nyugdíjas tűzoltóra.
Vágólapra másolva!

Két feldühödött szamár tépett szét egy 65 éves nyugdíjas tűzoltót - írta a Bors. A férfit a motorjáról szedte le Muki és Szamóca, majd széttépték.

A tragédia a Vas megyei Magyarszecsőd külterületén, egy tanya bejáratánál történt. Az állatok tulajdonosa erdei munkáról hajtott haza, amikor a porta bejárata előtt egy földön heverő alakot vett észre. A szomszédos hétvégi ház tulajdonosa, a 65 éves férfi összemarcangolt holtteste feküdt ott.

A két szamár a lap szerint a motorjáról szedte le a nyugdíjas tűzoltót, majd mintegy ötven métert hurcolták a férfit. A ruháját letépték róla, és az egyik végtagját is leharapták. A Bors információi szerint a szamarak gazdája azt mondta a rendőrségnek, hogy ő bezárta a tanyája kapuját, nem tudja, hogyan nyílhatott ki. A kiérkező állatorvos először arra gyanakodott, hogy a nagytestű házőrző kutyák végezhettek Horváth Sándorral, azonban később kiderült, hogy a két szamár támadt rá a férfira.

"Megfigyelés alá helyeztük az állatokat" - mondta dr. Lantos Zoltán, a területi illetékes járási hivatal főállatorvosa. Szerinte a csődőr a területét félthette, "a szerencsétlen ember rosszkor volt rossz helyen". Hasonló eset Magyarországon még nem fordult elő - tette hozzá a főállatorvos.

A szamarak tulajdonosa nem kívánt nyilatkozni a lapnak, az áldozat lánya azt mondta, hogy a férfi korábban sokáig etette az állatokat, de a szamarak egy idő után agresszívvá váltak. A férfi azonban nem tett bejelentést, mert nem akart bajt hozni a szomszédra. Az áldozat lánya szerint a rendőrök megállapították, hogy a szamarak "hátulról szedték le a férfit a motorról".

* * *

Elindult a Facebook-oldalunk, ahol friss híreket és a hírekből kimaradó érdekességeket olvashat. Kövessen minket!