Megverhette diákját a szegedi tanár

Vágólapra másolva!
Egy diák állítása szerint megpofozta, majd megverte az egyik tanára az egyik szegedi általános iskolában. Az esetről állítólag videofelvétel is készült.
Vágólapra másolva!

Egy harmadik osztályos kisfiút megverhetett a testnevelő tanára pénteken reggel a szegedi Weöres Sándor Általános Iskolában - írja a Szegedma.hu. A gyerek szülei szerint felvétel is készült róla, amint a fiukat a tanár felpofozza, majd többször belerúg a földön fekvő gyermekbe. Az újság információi szerint a gyerek már több mint egy éve panaszkodik amiatt, hogy az iskolában bántják, hétfőn reggel pedig már nem akart bemenni az iskolába. A szülőknek azt mondta, hogy az iskola testnevelő tanára bántalmazta, amiről ráadásul felvételt is készítettek.

A Szegedma.hu szerint a szülők az igazgatóhoz fordultak, és közösen megnézték a pénteken készült videót, amin állítólag jól látszik, hogy a testnevelő tanár felpofozza a gyereket, majd többször is belerúg.

A Csongrád megyei rendőrkapitányság szóvivője az [origo] megkeresésére annyit mondott, hogy nyomozás indul védekezésre képtelen sértett sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt, de egyelőre csak az első intézkedések zajlanak, ezért bővebbet nem tudnak mondani az ügyről. Az [origo] megkereste az iskolát is, ahonnan a portás szerint már mindenki hazament.

A rendőrség hétfőn este kiadott egy közleményt, amely szerint a gyerek nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A tanár azután verte meg a harmadikos gyereket, hogy észlelte, a gyerek az egyik társával veszekszik a folyosón.