Megtalálták a lellei rablók autóját

Vágólapra másolva!
A menekülésre használt autót megtalálták, de az elkövetőket továbbra is keresi a rendőrség. A balatonlellei rablók készpénzt, ékszereket és fegyvereket vittek el.
Vágólapra másolva!

Péntek délután a rendőrség megtalálta azt az Alfa 145 típusú személygépkocsit, amivel a balatonlellei fegyveres rablás elkövetői távoztak a helyszínről. A két 30-35 év körüli férfi hajnalban hatolt be egy balatonlellei családi házba, és az ott lakó házaspárt bántalmazták, majd készpénzt, ékszereket és maroklőfegyvereket vittek magukkal. A két férfi a sértettek autójával menekült el.

A Sonline.hu információi szerint egy helyi autókereskedő volt a péntek reggeli rablás áldozata. A rendőrség országos hajtóvadászatot indított az elkövetők után, ezért Budapesten és környékén is fokozott volt a rendőri jelenlét péntek délelőtt. Délutánra az ORFK feloldotta a fokozott készültséget, de továbbra is keresik a két férfit.

A két elkövetőnek fegyvere van, ezért mindenkit óvatosságra int a rendőrség. A rendőrség kéri mindazokat, akiknek a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információjuk van, hogy hívják a 06/80-200-676-os közvetlen telefonszámot, vagy névtelenségüket megőrizve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06/80-555-111-es telefontanú-vonalon, továbbá a 107-es vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén is bejelentést tehetnek.