Elárverezhetik Ganxsta Zolee lakását

Vágólapra másolva!
Felmondta a bank Ganxsta Zolee lakáshitelét, miután a zenész nem tudta fizetni a 300 ezer forintos törlesztőrészletet. A zenész és az apja, Zana József is elveszítheti a lakását - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Devizahitele miatt csődbe jutott Ganxsta Zolee, és úgy tűnik, az édesapját, Zana Józsefet is magával rántja - írta a Blikk szerdán. A lap egy olvasójára hivatkozva azt írja, hogy a zenész és az apja is elveszítheti az otthonát, mivel Ganxsta nem tudta fizetni a hitele közel 300 ezer forintos törlesztőrészletét. Ganxsta a Blikk forrása szerint kedden a lehetőségeiről tárgyalt egy bankban.

"A zenész az ügyvédjével jött, idegesen telefonálgatott, majd megérkezett Zana József is. Amíg várakoztam, hallottam, hogy az ingatlanok elvesztéséről beszélnek. Az elkapott szavakból azt vettem ki, hogy Ganxstának felmondta a bank a hitelszerződését" - mondta el a Blikknek a forrása.

A lap megkereste a zenészt, aki nem volt hajlandó nyilatkozni, színész édesapja azonban igen. "Annak idején szívesen vállaltam, hogy segítek a fiamon azzal, hogy a lakásomra jelzálogot tesznek, hiszen az ügyvéd is megnyugtatott: ez csak formaság. Mert ha a fiam nem tudná fizetni a törlesztőrészletet, a házának értéke fedezi a felvett hitelt. Hát kiderült, ez nem így van. Már csak a jó isten, a csoda vagy egy gazdag barát segíthet, különben utcára kerülünk. Idén leszek 75 éves, és a hajléktalanság vár rám" - mondta Zana József.

A Blikk úgy tudja, hogy Zana Zoltán 30 millió forintos hitelt vett fel, 16 milliót már visszafizetett, de még így is közel 50 millió forinttal tartozik.