Megkéselte élettársát, majd felakasztotta magát

Vágólapra másolva!
Az 58 éves nő többször megszúrta 43 éves élettársát, majd mikor a férfit kórházba vitték, megpróbálta megölni magát, de a rendőrök megakadályozták ebbe.
Vágólapra másolva!

Többször megkéselte 42 éves élettársát egy 58 éves nő Pilisborosjenőn. Miután a férfit kórházba szállították, a nő megpróbálta megölni magát, de a rendörök megakadályozták ebben. Jelenleg mindkét felet kórházban ápolják, állapotukról nincs információ.

Paksi Imre, a település független polgármestere szerint a család házánál több mint fél órán át mentőhelikopter és mentőautó állt, majd mindkettő elhagyta a helyszínt. A polgármester korábban azt mondta az MTI-nek, hogy sikeres volt az öngyilkossági kísérlet, később viszont azt közölték vele, hogy túlélte a nő - mondta Paksi az [origo]-nak.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóviője aztán megerősítette az MTI-nek, hogy sikertelen volt az öngyilkossági kísérlet.

Paksi az [origo] kérdésére azt mondta, hogy a szomszéd családtól úgy tudja, hogy a nő "labilis természetű" volt, illetve a szomszédok úgy gondolják, hogy az elkövető nő öntötte le két éve a kocsijukat.