Hazaengedték az előzetesből a luxusbordélyost

Vágólapra másolva!
Házi őrizetbe mehetett R. Kamilló, akit bordélyházak üzemeltetésének gyanújával vették őrizetbe február elején - írja a Blikk. A férfi állítólag Portik Tamás és Vizoviczki László ügyeiben is vallott.
Vágólapra másolva!

Házi őrizetbe került R. Kamilló, akit luxusbordélyok üzemeltetése és lányfuttatás gyanújával vittek be még február elején - írja a Blikk. A lap szerint a férfit nemcsak bordélyházakról és a prostituáltakról faggatták, hanem Vizoviczki László és Portik Tamás sokkal nagyobb súlyú ügyéről is. Kamilló mindkettejüket ismerte, egyikükkel üzleti kapcsolatban is volt.

A Blikk azt írta, szokatlan, hogy bűnszervezetben elkövetett bűncselekményekért kell felelnie, három hónap után mégis házi őrizetbe kerülhetett, ennek oka feltehetően, hogy saját ügyénél súlyosabb bűncselekmények megoldásában nyújt segítséget.

A rendőrök megvizsgálták a három férfi kapcsolatrendszerét, mivel azt gyanítják, hogy érdekegyezség lehetett köztük bizonyos ügyekben. A Fővárosi Főügyészség szerint azért mehetett haza, mert nem látták indokoltnak továbbra is előzetes letartóztatásban tartani - olvasható a Blikkben.