Az üllői gyilkos az élősködést elégelte meg

Vágólapra másolva!
Nem bírta, hogy a családja lazsál, ő pedig nyugdíjas létére dolgozik, megelégelte, hogy mindenki rajta élősködik - a barátja szerint S. Ferenc ezért támadt rá a családjára Üllőn, írta a Blikk. Hétfőn a férfi megölte az élettársát és a nevelt fiát, életveszélyesen megsebesítette az élettársa anyját, majd öngyilkos lett.
Vágólapra másolva!

"Egy órával a gyilkosságok előtt láttam utoljára Ferit. Nálam poharazgattunk, feldúlt volt" - mondta a Blikknek Miklós Sándor, aki az üllői gyilkosságokat elkövető S. Ferenc legjobb barátja volt. S. Ferenc hétfőn először lelőtte a nevelt fiát, aztán az élettársát, megsebesítette élettársa anyját, majd öngyilkosságot követett el.

A barátja, akivel a gyilkosság előtt volt, azt mondta: "Szokás szerint a családja húzta ki nála a gyufát. Elpanaszolta, hogy megelégelte, hogy mindenki rajta élősködik, és nyugdíjas létére ő dolgozik, míg a többiek lazsálnak." A barát azt mondta, mivel tudta, hogy S. Ferenc "agresszív is tud lenni", próbálta nyugtatni, és kérte, hogy ne csináljon semmi őrültséget. Mint arról a helyszíni riportunkban is beszámoltunk, a környékbeliek is agresszív embernek ismerték S. Ferencet, aki állítólag több macskával is végzett.

A Blikk úgy tudja, hogy S. Ferenc első áldozata, a nevelt fia, Sz. Csaba éppen autót szerelt az udvarban, amikor a nyugdíjas férfi odalépett hozzá, és halántékon lőtte. A lap szerint az idős férfi azért kezdte a mészárlást a nevelt gyermekén, mert rá haragudott a legjobban. A lövés zajára rohant ki a házból a fiú édesanyja, Sz. Péterné és az asszony édesanyja, U. Györgyné, akikre szintén rátámadt az idős ember.

S. Ferenc fejbe lőtte élettársa édesanyját, majd a menekülő Sz. Péterné után eredt. A nőt később utolérte, és az utcán végzett vele az illegálisan tartott Luger típusú pisztolyával. U. Györgyné a Blikk szerint az egyik szemére megvakult, az állapota továbbra is életveszélyes.