Balogh nevelt fia is trafikot nyit

Vágólapra másolva!
Az élettársát a gyanú szerint súlyosan bántalmazó Balogh József nevelt fia is a trafikpályázat nyertesei között van - írja a hír24.hu.
Vágólapra másolva!

Fülöpházán Balogh József fideszes országgyűlési képviselő nevelt fia, Liptai Szabolcs Richárd nyerte a dohánykoncessziós pályázatot - írja a hír24 hírportál. Balogh a napokban azzal került a hírekbe, hogy élettársa állítása szerint egy átmulatott éjszaka után súlyosan bántalmazta őt. Balogh erre újságíróknak azt nyilatkozta, hogy a nő átesett nagytestű, vak kutyájukon, és akkor ütötte be a fejét.

Az ügyben a kecskeméti rendőrség rendelt el nyomozást, de azt áthelyezték a Központi Nyomozó Főügyészséghez. A vizsgálat hetekig tarthat, a televízió szerint a rendőrök már kértek orvos szakértői jelentést. Balogh időközben a kórházból hazavitte élettársát - jelentette az RTL Klub Híradója.

Balogh volt felesége az RTL Klubnak beszélt arról, hogy férje 25 éven át folyamatosan verte, volt, hogy konyhakéssel ment neki, volt, hogy zsírkeverő kanállal ütlegelte, míg máskor a gázperzselőt fordította felé. Balogh volt felesége szerint az élettársat biztosan nem a kutya lökte fel.

Az előzményekről itt olvashat.