Kidobta a csecsemőt a babakocsiból

Vágólapra másolva!
Bántalmazta élettársa két kisgyermekét egy fővárosi férfi, miután veszekedett a nővel. A férfit előzetesbe helyezik.
Vágólapra másolva!

Családi veszekedés után kidobta élettársa kilenc hónapos kisfiát a babakocsiból egy férfi, majd bántalmazta a nő másik, kétéves gyermekét is. A gyerekeket kórházba vitték, a férfi ellen eljárás indult - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

A közlemény szerint a 40 éves férfi a X. kerületi Harmat utca egyik lakásában a múlt vasárnap este veszekedett élettársával, majd a nő 9 hónapos kisfiát kidobta a babakocsiból, a gyermek ennek következtében nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. V. Attila Tamás ezt követően bántalmazta az asszony másik, 2 éves gyermekét is, akit könnyű sérülésekkel vittek kórházba.

A budapesti férfit a kerületi járőrök bejelentés nyomán a helyszínen elfogták, majd őrizetbe vették. A férfi a kihallgatásakor beismerte a bűncselekmény elkövetését. Védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen személy ellen elkövetett súlyos testi sértés bűntettének a megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást ellene, és a rendőrség kezdeményezte az előzetes letartóztatását.