Terike azt mondta, megütöttem

Vágólapra másolva!
Balogh József nehezen idézi fel annak az éjszakának a történéseit, amikor az élettársa koponyaalapi törést szenvedett, de azt állítja, hogy nem ő ütötte meg Terikét.
Vágólapra másolva!

Belezavarodott a saját mondataiba Balogh József fideszes képviselő, akinek az élettársát nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülésekkel szállították a kecskeméti fül-orr-gégészetre. A képviselő a Hír24-nek adott interjúban idézte fel a szombaton történteket, kezdve egy lakodalom előkészületeitől egészen addig, amíg vasárnap hajnali ötkor hazamentek a mulatságból. A lapnak először azt mondta, hogy a vak, nyolcvankilós komondoruk lökte fel Terikét, az élettársát, aki elesett és beverte a fejét.

Arra a felvetésre, hogy az élettárs a kórházban azt mondta, hogy a politikus ütötte meg, Balogh József azt mondta: "Nem tudom, hogy jöhettem szóba. Eleve fáradtan mentünk az esküvőre, ráadásul Terike is iszogatott, én is iszogattam". Az interjú alapján Balogh Józsefnek nehezére esett pontosan felidézni, hogy mi történt, miután lefeküdt. "Terike bejött, matatott valamit az éjjeli szekrényen, nem tudom, tán a telefonját hozta be. Aztán nekem reggelig semmi képem nincs". Arra a felvetésre, hogy matatás közben esetleg elcsattant egy pofon az élettárs arcán, Balogh József azt válaszolta: "Miért adtam volna?... De jó a kérdés. Nem tudom. Ilyen kifáradt állapotban az ember megtenne ilyet?... Nem az a fajta vagyok. Bizonyára ismerik a munkásságomat ebben a tizenhat évben".

Az előzményekről itt olvashat.