Vágólapra másolva!
Újabb tanú jelentkezett a HIV-perben, aki állítása szerint többször is lefeküdt K. Zoltánnal, amióta zajlik a per, de a férfi nem mondta meg neki, hogy HIV-pozitív.
Vágólapra másolva!

Új tanú jelentkezett a HIV-perben, aki állítása szerint szintén nemi kapcsolatot létesítette a per vádlottjával - írja a Blikk hétfőn. A családanya a lap szerint a HIV-vírussal fertőző K. Zoltán volt feleségének az interneten "HIVbosszú" néven futó blogján jelentkezett először az év elején.

Ezután összeszedte a bátorságát, és a hatóságoknak is elmondta, mi történt vele. A Blikk szerint sorsa hasonlított Zoltán első feleségének, Juditnak az életéhez. A nő beszámolt arról, hogy akkor csábította el a fiatalember, amikor már javában folyt a per. Azt azonban nem közölte vele, hogy ő a bűncselekmény vádlottja. K. Zoltán azt sem árulta el neki, hogy HIV-fertőzött, így a szexuális együttlétek során nem védekeztek a betegség ellen. Azt egyelőre nem tudni, hogy a férfi megfertőzte-e a nőt.

A nőt, aki védett tanú lett, májusban hallgatja meg a bíróság. K. Zoltán ügyvédje szerint a férfi nem emlékszik a nő nevére, és így nem tudja megmondani, hogy folytatott-e vele viszonyt. K. Zoltánt nyolc évvel ezelőtt perelte be volt felesége, K. Judit és korábbi szerelme, Gabriella, azt állítva, hogy a férfi szándékosan fertőzte meg őket az AIDS-et okozó HIV-vírussal.