Majdnem szétvert egy rendőrautót egy férfi

Vágólapra másolva!
A román állampolgár ideges lett, mert egy szupermarketben összetűzése volt a biztonsági őrrel. A rendőrautó ütlegelésétől azt remélte, hogy a rendőrök hamar megjelennek, és így el tudja panaszolni nekik a gondját.
Vágólapra másolva!

Ütlegelni kezdte a rendőrök szabályosan leparkolt autóját egy férfi Székesfehérváron - írja a Feol.hu. A rendőrök eközben épp egy másik utcában intézkedtek. Egy járókelő szót nekik, hogy valaki nekiesett az autójuknak.

Amikor visszamentek, egy román állampolgárt találtak ott, aki magából kikelve kiabált, és ütötte a járőrautót. Kiderült, hogy az elfogott férfi azért volt ideges, mert a közeli szupermarketben neki és a barátainak összetűzésük volt a biztonsági őrrel.

Azt mondta, azért ment oda a rendőrautóhoz, mert így akarta elérni azt, hogy a rendőrök megjelenjenek, és elpanaszolja nekik a történteket. Ö. Romulust garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, másokban megbotránkoztatást okozó viselkedése miatt, és bűnügyi őrizetbe vették a nyomozók. Barátait, K. Csabát és C. Eugent az áruházbeli viselkedésük miatt gyanúsították meg garázdaság vétségével a rendőrök.