Vágólapra másolva!
A pszichiátriára vitték azt a mekényesi férfit, aki rátámadt a kiérkező rendőrökre az otthonában. A férfit a terrorelhárítók terítették le elektromos sokkolóval.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön próbáltak meg elővezetni egy 53 éves férfit a rendőrök Mekényesen, de a férfi ellenállt, ezért a Terrorelhárítási Központ munkatársainak kellett közbelépniük - közölte a TEK szombaton.

A holland származású férfi több idézésre sem jelent meg a kapitányságon, majd a kiérkező rendőrökkel arrogánsan, támadóan viselkedett. Az udvaron álló személygépkocsijában - abból ki-be szállva - a kezében kardszerű bozótvágót tartva azzal fenyegette a rendőröket, hogy ha közelednek, elüti őket, vagy akár magával is végez.

Nyomatékosítva a mondottakat, benzinkannát tett maga mellé, és cigarettára gyújtott. Az intézkedés során a járőrök, majd a TEK speciális tárgyalói próbálták jobb belátásra bírni, mert a férfi többször kifejezte öngyilkossági szándékát is. A TEK emberei végül egy elektromos sokkolóval ártalmatlanították. A férfit kihallgatásra alkalmatlan állapota miatt a pszichiátriára szállították.

A Bama.hu úgy tudja, hogy a férfi már korábban is furcsán viselkedett. Egyszer például Sásdon meztelenül rohangált, és egy koporsót is őriz a házában, amelyet magának vett.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=k7iUrXN3flz8svA6