Durván bántalmazták Páva Zsolt lányát

Vágólapra másolva!
A pécsi polgármester lányát hajnalban támadták meg. Sikerült védekeznie, de az orr- és az arccsontja eltört.
Vágólapra másolva!

Pénteken hajnalban megtámadták a pécsi polgármester húszéves lányát. Páva Zsolt lánya egy egyetemi rendezvényről tartott hazafelé, amikor szexuális zaklatás szándékával támadta meg egy férfi - írja a Bama.hu. A lány védekezett, így a nemi erőszakot sikerült megakadályoznia, azonban súlyosan megsérült. Arc- és orrcsontja eltört, teste több részén is zúzódást szenvedett, ruháit szétszaggatták.

Páva Zsolt közleményében azt írta, bízik abban, hogy "a rendőrség mielőbb kézre keríti az elkövetőt azért, hogy más lányával, gyermekével ne fordulhasson elő ugyanez, ne követhessen el újabb bűncselekményeket az illető". A polgármester lánya jelenleg is kórházi ápolásra szorul.

A Bama.hu úgy tudja, nem egy, hanem három férfi vett részt a támadásban. Az elkövetők az alagúttól követték Páva Zsolt kisebbik lányát, egy útba eső szálloda biztonsági kameráján ez látható is. A súlyos bántalmazás néhány száz méterrel távolabb, a Szőlő utcában történt. Értesülésük szerint a rendőrség el is fogta a tettest vagy tetteseket.

A rendőrség pénteki közleménye szerint egy 20-25 év körüli, 160-165 centiméter magas férfit keresnek. A személyleírás szerint szakállas vagy borostás, kerek arcú, barna hajú férfi támadhatta meg a lányt. A bűncselekmény elkövetésekor farmert, bőrkabátot, narancssárga, cipzáras kapucnis pólót, valamint fehér talpú fekete cipőt viselt.