Megnevezte a rendőrség Páva Zsolt lányának feltételezett támadóját

Vágólapra másolva!
Elfogatóparancsot adtak ki egy 23 éves férfi ellen, aki hajnalban meg akarta erőszakolni a pécsi polgármester, Páva Zsolt lányát.
Vágólapra másolva!

Közzétette a Páva Zsolt fideszes pécsi polgármester lányának megtámadásával gyanúsított férfi nevét és fényképét a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság péntek este a rendőrség honlapján. A 23 éves Ny. Zoltán ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A rendőrség korábban kevésbé pontos személyleírást adott az elkövetőről. A kora délutáni közlemény alapján egy 20-25 év körüli, 160-165 centiméter magas férfit kerestek. A személyleírás szerint szakállas vagy borostás, kerek arcú, barna hajú férfi támadta meg a lányt. A bűncselekmény elkövetésekor farmert, bőrkabátot, narancssárga, cipzáras kapucnis pólót, valamint fehér talpú fekete cipőt viselt.

Páva Zsolt lányát hajnalban támadták meg Pécsen. A férfi meg akarta erőszakolni, miközben hazafelé tartott egy egyetemi rendezvényről. A lány védekezett, így sikerült elkerülnie, hogy a támadó megerőszakolja, de a dulakodásban súlyosan megsérült. Eltört az arc- és orrcsontja, testén több helyen zúzódás keletkezett.