Két őrjöngő férfit vitt el a Készenléti Rendőrség

Vágólapra másolva!
A jászberényi kórházba vitt a Készenléti Rendőrség egy 31 éves férfit, aki az otthonában lármázott és dühöngött. A közelben, Jászapátiban egy öngyilkossággal fenyegetőző 47 éves férfi kórházba viteléhez kellett a rendőrök segítsége.
Vágólapra másolva!

Az otthonában, egy jászberényi lakásban dühöngő személyhez érkezett ki a Készenléti Rendőrség két egyenruhása vasárnap délután - közölte a rendőrség. A rendőrök, látva a 31 éves férfi zavart és rossz állapotát, biztonsági intézkedés keretében - a helyszínen lévő mentősök segítségével - a Jászberényi Erzsébet kórházba szállították a férfit.

A megyében egy másik hasonló eset is történt vasárnap: a család értesítette a mentőket egy jászapáti házból, mert az ott tartózkodó rokonuk öngyilkossággal fenyegetőzött. Mivel a férfi továbbra sem akart lemondani szándékáról, a mentők riasztották a rendőröket. A településen szolgálatot ellátó Készenléti Rendőrség egyenruhásai azonnal a helyszínre siettek, ahol biztonsági intézkedés keretében a mentőszolgálat bevonásával gondoskodtak a 47 éves beteg férfi biztonságos kórházba szállításáról, megelőzve ezzel a tragédiát - áll a rendőrsélg közleményében.